iPhone, iPad en Macbook verzekeren

Schade melden of nota's declareren kan tegenwoordig enorm eenvoudig via internet. Diverse verzekeraars hebben daarnaast ook een app beschikbaar gesteld, hier zijn drie handige verzekering apps voor op je iPhone en iPad.

Hulp op Zak

Europeesche Verzekeringen en Dokterdokter.nl hebben samen de Hulp op Zak app beschikbaar gesteld. Het is een medische vraagbaak voor onderweg. De app geeft je meer informatie over benodigde vaccinaties en welke ziektes veel voorkomen op plaats van bestemming. De app heeft daarnaast ook een medisch woordenboek in 9 talen en de nummers van alle Nederlandse alarmcentrales. Kortom, dé app voor iedere reiziger. Overigens heeft de app geen internet nodig, je hoeft je dus geen zorgen te maken over extra kosten omtrent internetten in het buitenland.

ABN Amro Schadehulp

ABN Amro, een Nederlandse bank met een lange geschiedenis. De bank die door de algemene media vaak, in onze optiek, onterecht door het slijk wordt gehaald. Zaken doen is een harde wereld en om je daarin staande te houden moet je van goede huize komen. En in dit geval komt de ABN Amro van goede banken. Want we weten allemaal hoe dát in elkaar steekt, toch? Als ondernemende bank heeft de ABN Amro vinger in de pap in diverse branches en één ervan is verzekeren. Om eenvoudig je schade te beheren, aan te melden en inzicht in alle dossiers te krijgen heeft de ABN Amro een gratis app beschikbaar gesteld.

Voordelen van de app
  • Overal en op elk moment schade kunnen melden;
  • Direct contact opnemen met de ABN Amro Hulpdienst;
  • Gratis te downloaden en te gebruiken;
  • Alles gaat via een beveiligde verbinding;
  • Schade melden met behulp van foto's.

Ditzo

Ditzo is een van de grotere en betere zorgverzekeraars van ons land. Als klant van Ditzo kun je nu eenvoudig via de app nota's declareren. Dat werkt zo:

Alle ingestuurde nota's worden binnen 10 werkdagen verwerkt en kun je inzien op je Declaratie overzicht binnen de app.

Apps downloaden

Meer over onze premies

Voordat je een verzekering afsluit wil je natuurlijk weten wat het kost.
Weten wat jouw iPhone, iPad en/ of Macbook verzekering gaat kosten?