iPhone, iPad en Macbook verzekeren
iOsurance is onderdeel van Compleet Zakelijk en verwijst u door naar een vergelijkingspartner.
Overigens heeft dat géén negatieve invloed op uw premie of de manier waarop u bent verzekerd.
De verzekeraar zorgt er in de meeste gevallen voor dat u bij verlies of diefstal een nieuwe telefoon krijgt als uw schadeclaim geldig is en u deze dekking uiteraard mee heeft verzekerd. Mocht het type Gadget dat u heeft verzekerd niet meer in de handel zijn, dan zorgen wij voor een vergelijkbaar product incl. dezelfde functionaliteiten als uw verzekerde Gadget.
Nee, in tegenstelling tot alle overige aanbieders hebben wij een zeer ruime acceptatie ! Een Smartphone mag niet ouder zijn dan 36 maanden (en niet van online veilingen) wanneer de polis aanvangt. Als het te verzekeren apparaat een Laptop of Tablet is, mag het niet ouder zijn dan 12 maanden op het moment dat de polis aanvangt. Alle objecten moeten nieuw zijn aangekocht door de verzekerde.
U zult in alle gevallen uw polis direct per mail ontvangen. Mocht dit niet gebeurd zijn, dan kunt u het beste (binnen 24 uur) contact opnemen met onze klantenservice: [email protected] Het kan ook zijn dat u per abuis een verkeerd e-mailadres heeft opgegeven. Bij twijfel, stuurt u dan ook even een mail naar hetzelfde adres.
Direct na uw aanvraag. Echter zal er in geval van een schademelding wel gecontroleerd worden of uw betaling is ontvangen door de verzekeraar. Is er niet betaald, dan is er ook géén dekking!
Als uw type en/of merk niet vermeld staat in de aanvraagmodule, kunt u zelf deze gegevens invoeren in het systeem. Op uw automatisch gegenereerde polis zullen die gegevens vermeld staan.
Als uw Smartphone onverhoopt wordt gestolen, kan de politie het IMEI nummer van uw Smartphone gebruiken om deze op te sporen. Hierdoor is het voor een dief of fraudeur onmogelijk iets te doen met uw gestolen of verloren Smartphone.
Dit nummer kunt u over het algemeen op drie plaatsen terugvinden:

Op de zijkant van de (originele) doos van uw Smartphone/Tablet.
Onder de accu van uw Smartphone.
Door op uw Smartphone *#06# in te toetsen.
Het te verzekeren apparaat mag niet ouder zijn dan 36 maanden (en niet van online veilingen) wanneer de polis aanvangt. Als het te verzekeren apparaat een Notebook is, mag het niet ouder zijn dan 12 maanden op het moment dat de polis aanvangt. Alle objecten moeten nieuw zijn aangekocht door de verzekerde. De dekking is beperkt tot één vervanging per verzekerd object per jaar.
Meer over onze premies

Voordat je een verzekering afsluit wil je natuurlijk weten wat het kost.
Weten wat jouw iPhone, iPad en/ of Macbook verzekering gaat kosten?